Καθημερινή edutainment σειρά επεισοδίων μικρής διάρκειας στο Cosmote History

Τις καταβολές και τον τεράστιο πλούτο τής ελληνικής γλώσσας αναδεικνύει για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή τού COSMOTE HISTORY HD «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα», που παρουσιάζει ο καθηγητής Γλωσσολογίας  τού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Μπαμπινιώτης, προσφέροντας, μέσα από τρίλεπτα fillersχρήσιμα μαθήματα για το πώς να χρησιμοποιούμε σωστά τη γλώσσα μας.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων ο κ. Μπαμπινιώτης αποκαλύπτει ακόμα περισσότερες πτυχές τής ελληνικής γλώσσας, εξηγεί και σχολιάζει λέξεις και αναλύει συντακτικά και ορθογραφικά λάθη με σκοπό την ορθότερη και πιο ποιοτική χρήση τού προφορικού και τού γραπτού μας λόγου.

Ο δεύτερος κύκλος, που αποτελείται από 50 νέα επεισόδια μικρής διάρκειας, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 και προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.50, αποκλειστικά στο COSMOTE HISTORY HD.

Αμέσως μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS,  μαζί με τα 50 επεισόδια τού πρώτου κύκλου.